vineri, 1 februarie 2013
Prajitura cu frisca
Blat:6 oua ,6 linguri zahar, 6 linguri pesmet, 2 linguri cacao ,1 praf de copt
-albusurile se bat cu zaharul pana devine o spuma groasa ,se adauga pe rand galbenusurile ,pesmetul ,cacaoa si praful de copt stins
-se coc trei foi cca 15min
Sirop:
-se face un sirop din apa ,zahar si esenta de rom cu care se insiropeaza foile
Crema:
-600 g smantana grasa ,100 g zahar ,100 g nuca macinata
-se bate smantana cu zaharul pana-si dubleaza volumul ,se adauga nuca si se umplu foile
Se orneaza cu frisca si se presara nuca macinata!!
Publicat de
torturi marcy
la
13:12
Trimiteți prin e-mail
Postați pe blog!Distribuiți pe TwitterDistribuiți pe FacebookTrimiteți către Pinterest
Etichete:
prajituri
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu